Σου δίνω για να μου δώσεις


«Θα συνεχίσω τον αγώνα μου για την πόλη και τους συμπολίτες μου. έχοντας ως παρακαταθήκη τη γνώση, την εμπειρία και την αγάπη μου για τον τόπο και τους ανθρώπους».
Είμαστε σοβαροί διαγράφη το παιντί την Λίτσα, την κολώνα της αυτοδιοίκησης. Και τη θα κάνουν τώρα στο Λαρισαίων Πόλις που θα βρούνε άλλη Λίτσα.
Αλήθεια Λίτσα με της τοποθετήσεις σου αυτό έκανες βοηθούσες την παράταξη που εκλέχθηκες ? μήπως τορπίλιζες μια κατάσταση που δεν έχει αρχή και δεν ξέρουμε το τέλος της ?
Μήπως να πάτε για καφέ πλατεία με τον ΔΗΜΑΡΧΟ μας παρέα, συνηθίζετε στην εποχή μας ο πολιτικός πολιτισμός. Ίσως να φωνάξουμε και τον Αρναούτογλου με την Καλομοίρα να μας κάνει ένα πάρτυ με αγελάδες (τι φταίνε τα ζώα) για την προσχώρηση σου στο αντίπαλο στρατόπεδο, να το διασκεδάσουμε και εμείς βρε αδερφέ. Και εσύ βρε παιντί ντιπ δεν σκέφτηκες πως θα πορευτεί αυτή η πόλη. Αυτό το περιβάλλον του παιντιού τη χρώμα έχει? Διαβάζουμε στον τοπικό τύπο για περιβάλλον (το στένο η το φαρδύ) και κουραφέξαλα η Λίτσα είναι αυτόνομη και δεν καταλαβαίνει από περιβάλλοντα. Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής … αρε Λίτσα έχει μέλι η καρέκλα η μήπως ΝUTELA, μπα δεν νομίζω μάλλον γοητεύτηκε από τον πολιτικό λόγο του Δήμαρχου γιατί για άλλη γοητεία δεν γίνετε λόγος . Και πώς θα το μαγειρέψετε το κόλπο, γιατί το φαγητό αυτό βράζει πολύ καιρό δεν μπήκε τώρα το τσουκάλι* στη φωτιά.
Και αλήθεια η Κοινωνική Πολιτική δεν έχει χρώμα τα ίδια λένε όλοι τους τα ίδια έλεγε προεκλογικά ο Δήμαρχος με την παράταξη του Σάπκα η του Καλογιάννη η του Άγη και αν λέγανε τα ίδια γιατί να υπάρχουν 3 παρατάξεις???
Και μετά ήρθε ο Rocky (Καφφές σκέτος χωρίς πολλά πολλά ) ως οδοστρωτήρας να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά. Έπεσε πάνω στη Λίτσα και ….. τη χάιδεψε το μαλλί, το στη τρίχα χτενισμένο, σκέφτηκε η Λίτσα που να τρέχει πάλι σε κομμωτήρια ας φωνάξουμε την αστυνομία να μας βγάλει από την δύσκολη θέση. Λάθος του Rocky όταν ξεκινάς μια δουλειά πρέπει να την τελειώνεις. Έπεται και συνέχεια σκέφτομαι να το κάνω φωτορομάντζο το θυμάστε το ΝΤΟΜΙΝΟ κάτι τέτοιο.

Έχει πλάκα τελικά να ζεις σε αυτή την Πόλη κάθε μέρα που σηκώνεσαι το πρωί όλο και κάτι ενδιαφέρον θα μάθεις και θα ακούσεις…

Δον Κιχώτης

Advertisements
This entry was posted in Λέμε ΤΩΡΑ. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s