TI ΘΕΛΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ


 

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ:

«με χαρά θα σας πω μερικά πράγματα για τους Μεσογειακούς του 2013. Θα γίνουν και στη Λάρισα, όλα τα έργα που χρειάζεται η πόλη – ολοκλήρωση δακτυλίων -Π.Ε.Ο.- υπόγειες διαβάσεις σιδ. γραμμών, αεροδρόμιο, tram – train, αθλητικές συμπληρωτικές εγκαταστάσεις – ολοκλήρωση ανοικτού κολυμβητηρίου, νέο κλειστό, ιππικές εγκαταστάσεις κ.λ.π.

                                                                                                                

Οι ποδηλατόδρομοι στο σύνολο τους και σ’ όλες τις μορφές είναι αντιγραφή από χώρες που έχουν μεγάλη παράδοση σ’ αυτό.
Αλήθεια, έχουν πολλές πόλεις στην Ελλάδα το ποτάμι τους ενταγμένο στη ζωή της πόλης?

Για την έφφιπη αστυνομία πριν από 5 χρόνια περίπου ξεκινήσαμε την προσπάθεια μας και τα αποτελέσματα ήταν θεαματικά και ουσιαστικά. Εκπαιδεύσαμε 3 δημοτικούς αστυνόμους , 2 άνδρες και μια γυναίκα. Αγοράσαμε 2 υπέροχα άλογα και οι αστυνομικοί μας έβγαιναν στο ποτάμι, στους πεζόδρομους, στις γειτονιές, στις πλατείες, ακόμη δε έκαναν και παρέλαση. Το γεγονός διαδόθηκε παντού και αποτέλεσε θέμα συζήτησης σ’ όλα τα Μ.Μ.Ε. της χώρας, οι δε εικόνες μεταδόθηκαν δορυφορικά σ’ όλο τον κόσμο και πολύ πατριώτες μας πήραν τηλέφωνο από μακρινές χώρες.Τέλος, είναι στις προθέσεις μας να επαναδραστηριοποιηθεί η έφιππη δημοτική αστυνομία μετά τις προσλήψεις που κάναμε.

Για το πάρκινγκ H αλήθεια είναι : 3,5€ η πρώτη ώρα, 1,5€ η δεύτερη, άρα 5€ για τις δύο πρώτες ώρες και από εκεί και πέρα 0,50 ( μισό ευρώ) για την κάθε άλλη ώρα. Οι τιμές θεωρούμε ότι είναι λογικές αφού, είναι πολύ – πολύ φθηνότερες απ’ αυτές των Αθηνών και Θεσσαλονίκης και ανταγωνιστικές των άλλων πόλεων ίσου μεγέθους.Π.χ. Στην Πάτρα με το που μπαίνεις πληρώνεις 5€, ασχέτως αν το αφήσεις 10 λεπτά ή μέχρι το μεσημέρι (ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΟΥΗΛ ΤΟ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟ!)

Τώρα για το Τραμ, σας ενημερώνω ότι έχει τελειώσει η μελέτη (Παν/μιο Θεσσαλίας – Α.Π.Θ.) και τώρα σε συνεργασία με διάφορους φορείς προσπαθούμε να το ξεκινήσουμε με το Δ’ Κ.Π.Σ. Είναι ακριβό έργο άλλα οικολογικό και «ατραξιόν

Για το αεροδρόμιο πρέπει να πω ότι η ΥΠΑ κάνει τη μελέτη και όλα δείχνουν ότι θα πάμε καλά και θα καρποφορήσουν οι αγώνες μας. στη Νέα Σμύρνη άρχισε η διαδικασία εξαγοράς οικοπέδου 5 στρ. για ανέγερση νέου Σχολείου..ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΤΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ…ΑΝΗΣΥΧΗΣΟΥΜΕ…

-Όχι όμως μιζέρια και κακομοιριά.

-Έχετε μας εμπιστοσύνη και θα δείτε και άλλα πολλά

-Νομίζεις ότι ο Δήμαρχος δεν έχει άλλη δουλειά παρά μόνο να απαντά αμέσως στα site και στα δημοσιεύματα;

-Για πολλούς και διαφόρους λόγους αυτά που κάνουμε δεν τα δημοσιοποιούμε στον κόσμο.

Αυτά όλα δε δημοσιεύτηκαν και στον τοπικό τύπο. Κάποιοι όμως που δεν ανταποκρίνονται στα καλέσματα αλλά και δεν παρακολουθούν εμφανίζονται εκ των υστέρων και παριστάνουν τους «ξερόλες». Γνωρίζουν από δέντρα, ξύλα, πλακάκια, σιντριβάνια κ.λ.π. Τότε όμως είναι αργά. Δυστυχώς οι « μαχαλοχοριατόμαγκες » αφήνουν τ’ αυτοκίνητα ή μπροστά στις διαβάσεις ή στις θέσεις των ΑΜΕΑ. Μην ανησυχείτε όμως « έχουν γνώσει οι φύλακες». Θέλω πρώτα απ’ όλα να σας παρουσιάσω με λίγα λόγια το βιογραφικό μου, γιατί σίγουρα εσείς με γνωρίζεται απλά ως Δήμαρχος………»

πηγή

 

ΕΛΕΟΣ…!!!

Gonzo The Great

Advertisements
This entry was posted in Λέμε ΤΩΡΑ. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s