Η πρόταση του Δημάρχου


2007 έτος επιστημονικής φαντασίας

Η πρόταση έπεσε σαν κεραυνός, μέσα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου επικρατούσε απόλυτη ησυχία (μιλούσε ο Δήμαρχος).

Κ. Τζανακούλης προς το ακροατήριο ΕΓΩ προτείνω να φύγουν ό λ ε ς οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας από την Λάρισα, να γίνουμε μια Πόλη χωρίς κινητά τηλέφωνα (μήπως τον ψάχνει η γυναίκα του και δεν θέλει κινητό) να πρωτοτυπήσουμε. Πρέπει να ομολογήσω ότι η πρόταση είναι ριζοσπαστική, πρωτοποριακή αγγίζει μέχρι και τον νεοτερισμό (πωλούνται πάσης φύσεως υλικά. Μπράβο Δήμαρχε…!!! Το πλαίσιο αγαπητέ μου δεν είναι να γκρεμίσουμε και να γυρίσουμε στην εποχή του ΗΟΜΟ SAPIENS αλλά να πάμε μπροστά. Γιατί να μην ελέγχονται η κεραίες κινητής τηλεφωνίας, πως δίνονται οι άδειες τοποθέτησης (υπάρχουν άδειες, τι κάνει η αντιπολίτευση ΛΕΩ εγώ τώρα κ. Λυτροκάπη, κ. Σούλτη, κ. Καλογιάννη… καλά ο Άγης είναι ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ). Μήπως λέω πάλι πρέπει να κάνει ο Δήμος κάποιες μετρήσεις για την ακτινοβολία αλλά τη λέω τώρα καλύτερα ας το αφήσει ξέρει από μετρήσεις (λέγε με ΠΑΚΟΕ) μην πετάξουμε άλλες 60000 ευρώ στα σκουπίδια. Πάντως θεωρώ επιτακτική ανάγκη να απομακρυνθούν ΑΜΕΣΑ οι κεραίες που είναι κοντά σε σχολεία. Κάντε κάτι κύριε επιστημονική φαντασία (πόλη χωρίς τηλέφωνα) δεν εννοείται ΑΛΛΑ πόλη με έλεγχο και μετρήσεις πρέπει να είναι ο ΣΤΟΧΟΣ.

Δον Κιχώτης

Advertisements
This entry was posted in Λέμε ΤΩΡΑ. Bookmark the permalink.

One Response to Η πρόταση του Δημάρχου

  1. Ο/Η paris λέει:

    ENA ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ http://www.famagustaday.info
    Στηρίξτε μέσα απο τις σελίδες σας , τα blogs σας , τα άρθρα σας αυτήν την προσπάθεια. Ενημερώστε φίλους, στείλτε τους email. Θα πρέπει μέχρι τις 25 να είμαστε έτοιμοι. Ας το δοκιμάσουμε, είναι ενα απλό κλικ.

    ευχαριστώ για την φιλοξενία
    συγνώμη αν ενόχλησα

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s