ΕΙΠΑΝ – ΞΕΙΠΑΝ και τα μυαλά στα κάγγελα


05/4/2007

Κων. Γιαννούλας (να θυμίσω πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου. είναι…??ορίστε?συγνώμη κύριε..ποιός είστε..?)

Αυτό που τους εξόργισε περισσότερο ήταν το έγγραφο του προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κ. Κων. Γιαννούλα (δώστα ούλα!) προς τους προέδρους των σχολικών επιτροπών του Δήμου Λαρισαίων, σε σημείο του οποίου ανέφερε ότι «…οι καθαρίστριες στοιχίζουν πλέον ακριβά…» κι ότι αν δεν δοθούν επιπρόσθετα χρήματα στις σχολικές επιτροπές, δεν θα είναι σε θέση να λειτουργήσουν.

Κων. Τζανακούλης (Δήμαρχος Λάρισας)

ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΙ

Παράλληλα όμως χθες υπήρξε και «σύγκρουση» του δημάρχου με τους σχολικούς τροχονόμους. Η πρόεδρος του συλλόγου κ. Θέκλα Κολοκοτρώνη και μέλη της διοίκησης παρευρέθηκαν στη συνάντηση με τις εργαζόμενες στην καθαριότητα των σχολείων. Ο πρόεδρος του ΕΚΛ έθεσε στο δήμαρχο να δοθούν στους σχολικούς τροχονόμους κάποια χρήματα, όπως έκαναν άλλοι δήμοι, για το Πάσχα, π.χ. ο Δήμος Τυρνάβου.

Ο κ. Κ. Τζανακούλης απάντησε ότι ο δήμος «δεν έχει φράγκο»

14/4/2007

«Πίνετε άφοβα το νερό της ΔΕΥΑΛ» κάλεσε χθες τους κατοίκους της περιοχής που υδρεύονται από την επιχείρηση, ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Κων. Τζανακούλης, με αφορμή τη γιορτή της Ζωοδόχου Πηγής και την πανήγυρη του φερώνυμου ναΐσκου, που βρίσκεται δίπλα από τον υδατόπυργο.Στο ίδιο μήκος κύματος είχε κάνει δηλώσεις νωρίτερα και ο αντιπρόεδρος της επιχείρησης κ. Κ. Καλαμπαλίκης, ο οποίος σημείωσε ότι το νερό είναι επαρκές, υγιεινό και η Λάρισα δεν θα διψάσει για τα επόμενα χρόνια. ???

Ο Καραγκιόζης και το κολλαούζο…!!!

19/4/2007

Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Λάρισας (Δ.Ε.Υ.Α.Λ.) κ. Κων. Καλαμπαλίκης αναφερόμενος στα σύγχρονα προβλήματα γύρω από τη διαχείριση νερού, συνέστησε συνετή χρήση των υδάτινων πόρων παρά το γεγονός ότι, όπως υποστήριξε, η Λάρισα έχει επάρκεια νερού για τις επόμενες δεκαετίες. Παράλληλα χαρακτήρισε αποδοτική την επιθετική πολιτική ενημέρωσης των νέων, που είχε ως αποτέλεσμα να μειωθεί κατά 10% η κατανάλωση νερού στη Λάρισα.

Το είδατε εσείς? εμείς ΟΧΙ τώρα πως βγάζουν ποσοστά , είναι σαν το μαγικό καπέλλο με τα ΚΟΥΝΕΛΙΑ

Σημειώνεται, τέλος, ότι ο πρόεδρος Ινστιτούτου Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Οικολογικής Συνείδησης (Ι.Π.Π.Ο.Σ.) η μικρό μου ΠΟΝΥ Αριστοκλής Γαλάτος ανέδειξε την ανάγκη ενεργοποίησης των κοινωνιών για την αντιμετώπιση των σύγχρονων προβλημάτων αναφερόμενος στη δράση των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων.

ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΩΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ…!!!

20/4/2007

Κων. Τζανακούλης (δήμαρχος και καλά μπλα μπλα…μπλα…βαριέμαι να το γράψω πάλι)

Απέρριψε, πάντως, εμμέσως πλην σαφώς, την πρόταση τόσο των επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης όσο και της εκπροσώπου της Επιτροπής Φορέων να συμμετάσχει επίσημα το Δημοτικό Συμβούλιο στη σημερινή εκδήλωση διαμαρτυρίας κατά της καύσης το πετ – κοκ αποδεχόμενος να συνυπογράψει έγγραφο με αποδέκτη το ΥΠΕΧΩΔΕ, προκειμένου να ζητηθεί περαιτέρω έλεγχος των ρύπων, που εκπέμπουν όσες βιομηχανίες καίνε το συγκεκριμένο καύσιμο.

Το ΠΑΚΟΕ τι έκανε…??? δεν έκανε έλεγχο των ρύπων…??? καλό είναι όμως να μεταβιβάζουμε αλλού της ευθύνες.

Στα πενήντα λεπτά της αρχικής τουτοποθέτησης ο δήμαρχος Λαρισαίων Κων. Τζανακούλης έκανε εκτενείς αναφορές στο ιστορικό της σύμβασης μεταξύ ΔΕΥΑΛ και ΠΑΚΟΕ και αμφισβήτησε την αξιοπιστία του Κέντρου αναφορικά με τη μεθοδολογία εκπόνησης της μελέτης για να διαψεύσει τα αποτελέσματά της. Αποσαφήνισε μάλιστα ότι κατά την υπογραφή της σύμβασης δεν είχε κανένα λόγο να αμφισβητήσει την αξιοπιστία του ΠΑΚΟΕ.

Γιατί άραγε… Μα η δημοτική αρχή δεν υπέγραψε την σύμβαση δεν όφειλε να πιστοποιήσει την αξιοπιστία της εν λόγω εταιρείας…?

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο κ. Καλογιάννης ζήτησε από το δήμαρχο εξηγήσεις για ποιους λόγους η ΔΕΥΑΛ αρνείται να δώσει τόσο τη σύμβαση όσο και την αλληλογραφία της με το ΠΑΚΟΕ στους δημοτικούς συμβούλους.

Η απάντηση σκοτώνει ελέφαντα

Κων. Τζανακούλης …

«Αποφασίσαμε να μη δώσουμε κανένα στοιχείο πριν καταθέσουμε τις απόψεις μας στον εισαγγελέα γιατί τρέχετε στα κανάλια και ερμηνεύετε τα στοιχεία όπως θέλετε…»

όταν ο κ. Καλογιάννης στην παρέμβασή του δήλωσε ότι κατανοεί τη δύσκολη θέση του δημάρχου εξηγώντας πως «αυτά παθαίνει όποιος νομίζει ότι ως εντεταλμένος του 42% μπορεί να διοικεί την πόλη όπως εκείνος νομίζει» για να χαρακτηρίσει επικίνδυνη την αντίληψη του δημάρχου ότι «ως εντεταλμένος είναι πιο ευαίσθητος και εξυπηρετεί καλύτερα τα συμφέροντα της πόλης από τους δημοτικούς συμβούλους…».

ΑΠΛΑ ΕΥΣΤΟΧΟΣ …!!!

Γιάννης Σάπκας (επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης)

«Δεν δικαιούστε να είστε δήμαρχος και πρόεδρος της ΔΕΥΑΛ και να αναθέτετε με προχειρότητα τέτοιες μελέτες. Είναι αδιανόητο να κρύβετε τα στοιχεία για τόσους μήνες. Υπάρχει πολιτική συμπεριφορά που δεν συνάδει με το αξίωμά σας!».

ΣΩΣΤΟΣΣΣ…!!!ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!

Τα αποσπάσματα είναι από την εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ κάθε φορά που ψαρεύουμε μαργαριτάρια θα σας τα παρουσιάζουμε.

Δον Κιχώτης

Advertisements
This entry was posted in Λέμε ΤΩΡΑ. Bookmark the permalink.

3 Responses to ΕΙΠΑΝ – ΞΕΙΠΑΝ και τα μυαλά στα κάγγελα

 1. Ο/Η annabooklover λέει:

  Αυτό με την επιθετική ενημέρωση των νέων πότε έγινε και δεν το πήραμε είδηση; Εκτός κι αν δεν είμαστε νέοι πια.

 2. Ο/Η venceremo λέει:

  @ Άννα

  αυτό είναι το πρόβλημα Άννα η απευθύνονται σε συγκεκριμένα πρόσωπα που εμείς δεν ήμαστε μέσα σε αυτά, η είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Λυπάμαι ειλικρινά όμως για το ψέμα και την κατρακύλα της Δημοτικής αρχής αυτής της Πόλης, σίγουρα μας άξιζε καλύτερη τύχη, από την υπεροψία και την αδιαφορία, του Δημάρχου και τις κλίκας του.

  Δον Κιχώτης

 3. Ο/Η venceremo λέει:

  Μόνο να διευκρινήσω Δον….ότι εμέις ,δηλαδή..αυτοί την ψηφίσαν αυτή την κατρακύλα…το 42. Στις τελευταίες εκλογές και σε κάθε εκλογές…και δεν τους ήταν ξένος-οι….την ήξεραν την κατρακύλα και την προκάλεσαν για να επαναληφτεί και συνεχιστεί.αυτοί οι 42%…
  αυτοί οι 42% μαζόχες.

  πολύ φοβούμαι οτι ακόμα δεν κατάλαβαν τι έκαναν..

  Gonzo The Greatest (πήρα προαγωγή..) 😛

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s