ΕΙΜΑΙ BLOGGER ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΕΕΦΙ ΜΟΥ ΘΑ ΚΑΑΑΑΝΩΩΩΩ


Και θα πω και μια και δυο και τρεις κουβέντες παραπάααανωωω!!!

κοτ κοτ κοτ…

χαλάλι σου δήμαρχε ..φώναξες και ….μας ξύπνησες….

gonzoGonzo….The Atromitos

Advertisements
This entry was posted in Λέμε ΤΩΡΑ. Bookmark the permalink.

One Response to ΕΙΜΑΙ BLOGGER ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΕΕΦΙ ΜΟΥ ΘΑ ΚΑΑΑΑΝΩΩΩΩ

  1. Ο/Η phlou...flis λέει:

    Καταχρώμαι τη φιλοξενία σας για να σας ενημερώσω για ένα άλλο έγκλημα που σχεδιάζεται να γίνει στην πόλη, εκεί στο οικόπεδο που κάποτε φιλοξενούνταν το ορφανοτροφείο. Περιμένω τη συμπαράστασή σας.
    Φαίνεται, για άλλη μια φορά πως κάποιοι έχουν βάλει σκοπό της ζωής τους να κόψουν όλα τα δέντρα που βρίσκονται μέσα στον ιστό τη πόλης για να κτίσουν, να τσιμεντάρουν, να δημιουργήσουν …ανθρώπινα επιτεύγματα. Κόβουν τα δέντρα μέσα στην πόλη και τα αντικαθιστούν με άλλα, ως περιαστικό πράσινο (βλέπε Μεζούρλο). Ξεχνούν πως οι πόλεις και οι πολίτες έχουν ανάγκη από πνεύμονες πρασίνου και προτιμούν το μουντό γκρι των κτιρίων, αυτό που προκαλεί θλίψη, κατάθλιψη, αυτό που κάνει τον πολίτη να αργοπεθαίνει.
    Έτσι λοιπόν, κάποιοι βάλθηκαν να καταστρέψουν ακόμα ένα κομμάτι πράσινου στην πόλη, θυσιάζοντάς το για την κατασκευή ενός τσιμεντένιου κτιρίου. Σχεδιάζουν να κόψουν τα πεύκα που βρίσκονται στο οικόπεδο εκεί που κάποτε φιλοξενούνταν το ορφανοτροφείο. Τριάντα τέσσερα (34) περίπου πεύκα θα θυσιαστούν για να κτιστεί ένας χώρος πολλαπλών χρήσεων, ένα αμφιθέατρο για τις ανάγκες των εκδηλώσεων των σχολείων που γειτνιάζουν, του 2ου γυμνασίου και γενικού Λυκείου. Ο σκοπός ευάρεστος αλλά δε θα πρέπει να αγιάζει τα μέσα. Αν κρίνεται απαραίτητος αυτός ο χώρος, ας κτιστεί κάπου αλλού, π.χ. γωνία Πολυτεχνείου και 23ης Οκτωβρίου. Αν όντως δεν υπάρχει άλλη λύση, τότε θα πρέπει να αντικατασταθούν άμεσα τα δέντρα αυτά με πολλαπλάσιο αριθμό, στην ίδια περιοχή, σε συνεργασία με τους μαθητές των σχολείων. Οι αρμόδιοι να υποδείξουν χώρους και να γίνει δεντροφύτευση. Και αυτό να γίνει κανόνας• κάθε δέντρο που χάνεται, να αντικαθίσταται -στην ίδια περιοχή- με πολλαπλάσιο αριθμό δέντρων. Γιατί, όταν οι πνεύμονες της πόλης καταστρέφονται, θα πρέπει να αντικαθίστανται, να συντηρούνται και να πολλαπλασιάζονται. Αυτό να γίνει νομοτέλεια.
    Φωτογραφίες και σχετικά, μπορείτε να δείτε εδώ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s